04.04.19

Vajíčka s avokádovým salátem

Bezlepek, jedna bílkovina, vegetariánské. Oběd, který je hoodně rychle připravený a mňamózní. Určitě zkuste!



Jdeme na to:

  1. Dala jsem vařit vajíčka (aby byla vajíčka na trvdo vaří se tak cca 10 min). 
  2. Připravila jsem salát. Nakrájela ledový salát. Oloupala avokádo. Nejjednodušší dle mě rozkrojit na půl, vyndat pecku, oloupat. Rozkrájela na kostičky. Smíchala dohromady. Ochutila umeoctem a zakápla olejem.
  3. Pak jsem z lednice vyndala uvařené brambůrky, nakrájela na plátky, osmahla. Místo brambor stačí i žitný chlebík nebo nějaké jiné pečivo.
  4. Zároveň jsem dala na pařáček pár růžiček brokolice.

A je to! Na jaře doporučuji vmíchat do salátu něco zeleného, co už roste : ptačinec žabinec (má takovou oříškovou chuť), medvědí česnek, pár listů mladé pampelišky, zelenou cibulku, pažitku, prostě zelená vede!

Přeji dobrou chuť a plno nové energie <3

                                                                        S láskou

                                                                                         Magdaléna , 4.4.2019



PS: Chcete dostávat recepty, informace o kurzech či jiné inspirace do Vašeho emailu? Je to jednoduché! Napište mi na email joy@dotknise.cz a já Vás zařadím do svého email listu :) Mail posílám cca 1x měsíčně a můžete se kdykoliv odhlásit.


Žádné komentáře:

Okomentovat