17.07.17

Hraška - nejlepší směs na obalování

Zamilovala jsem se do ní. A smažím v ní snad všechno. Cuketu, lilky, květák, květy bezu, brokolici, mrkev, celer, .... Proč jí mám tak ráda? Usnadnila mi hodně vaření. 1. je bezlepková. 2. je bez vajíček 3. je z hrachové mouky, tj. doplní bílkoviny. 4. je snadné s ní vařit. 5. můžete jí použít různě a všude tam, kde byste použili vajíčka (jestli je nejíte :)

Pojďte se seznámit.



Takhle vypadá balení. Koupíte ho v prodejnách zdravé výživy. Je už několik druhů:

  • na zahušťování
  • na smažení - pikantní
  • na sladké pečení - s vanilkou
Víc se o hrašce dozvíte na stránkách www.hraska.cz. Je tam i spousta receptů.  A tady jsou odkazy na moje recepty, kde jsem hrašku použila :)



Tak dobrou chuť a příjemnou inspiraci!

                                                                Magdaléna, 17.7.2017

Žádné komentáře:

Okomentovat